Caravana Festivalul Voluntarilor ajunge în zona centru cu cea de a treia sesiune de informare cu privire la „Festivalului Voluntarilor 2020”.

Echipa organizatorică invită voluntari, coordonatori de voluntari, lucrători de tineret, membri ai ONG-urilor și ai instituțiilor gazdă a activității de voluntariat precum și alte persoane active din raioanele: Șoldănești, Rezina, Telenești, Ungheni, Călărași, Orhei, Strășeni, Chișinău, Nisporeni, Criuleni, Ialoveni, Dubăsari.

Sesiunea de informare va avea loca în data de 24 octombrie 2020, ora 12:00 în cadrul Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, sala Zebra, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169, Chișinău (vezi aici cum poți ajunge https://bit.ly/311DUDG).

Organizatorii își asumă acoperirea cheltuielilor de transport în baza tichetelor de drum și al pauzei de cafea.

Pentru a participa completează formularul: https://forms.gle/29o52Wo6WxLJu5tf6  până la data de 23 octombrie 2020. Atenție! Loc limitat de participanți.

Notă* În contextul situației actuale privind COVID-19, spațiul pentru organizarea instruirii va asigura respectarea cu strictețe a regulilor de prevenire #COVID-19 stipulate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și garantează oferirea celui mai înalt grad de dezinfectare și ventilare a spațiilor comune.

  • Vor fi create condițiile necesare pentru spălatul minuțios al mâinilor;
  • Vor fi amplasate dozatoare cu soluții dezinfectante;
  • Se va asigura monitorizarea stării sănătății participanților prin măsurarea febrei;
  • Fiecare participant va deține acces doar la deținerea măștii de protecție.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta:

Alina Beșleaga – asistent de proiect tel. 079440566,e-mail: fv2020@fen.md

Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.