+373 69 886 455 info@fen.md Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Portalul www.fen.md este dezvoltat în cadrul proiectului „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”. Acest proiect a fost organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.

Fundația pentru Educația Non-Formală îsi propune să devină un punct de referință pentru educația non-formală prin promovarea de tehnicilor de lucru, împărtășirea de resurse și prin crearea unei comunități a organizațiilor non-formale în Republica Moldova. Suntem o echipă tânără și energică a cărei principal scop este creșterea gradului de conștientizare a actorilor educaționali și a rolului acestora asupra procesului de învățare pe tot parcursul vieții în general, și al educației non-formale, în special.

Misiunea FEN este să contribuie la creșterea calității serviciilor de educație non-formală prin activități de training, consultanță, cercetare, promovare și consolidare a capacităților prestatorilor de servicii și factorilor decizionali. Pentru mai multe detalii și viziune clară despre ce este FEN, consultă și statutul organizației.