Vrei să îți înființezi un start-up în comunitatea ta?
🤔 Sau ai de gând în viitorul apropiat să-ți deschizi o mică afacere și nu știi de unde să începi? 🤷‍♀️🤷‍♂️

✅ Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează în perioada 📆 14 – 18 iulie 2021 un proiect dedicat tinerilor interesați de a se avânta în 📊 arta antreprenoriatului – Tabăra de vară „The School of Young Entrepreneurs”, susținut de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare.

👉 La proiect pot aplica tinerii cu vârsta cuprinsă între 18- 25 ani din localitățile rurale ale țării, care își doresc să dezvolte o afacere (start-up) în localitatea de baștină.
✅ Pe parcursul celor 5 zile ale taberei tinerii vor studia alături de experți îndomeniu, module precum:

 Modulul I: Antreprenoriat – opțiune de carieră
 Modulul II: Metode și canale de promovare a afacerii
 Modulul III: Întâlnirile de afaceri. Vânzări. Negocierea și argumentarea✅ 
Pe parcursul acestei săptămâni vei primi tot 📚 suportul necesar pentru a dezvolta ideea ta de afaceri. Vei afla care sunt aspectele legislative 👩‍🎓, documentele 🗂 de care ai nevoie pentru înregistrarea afacerii, elemente de management, riscurile și beneficiile deducerii activităților antreprenoriale.

‼️ Școala de vară se va încheia cu un concurs al planurilor de start-up-uri, unde 3 din afacerile prezentate vor primi premii bănești pentru dezvoltarea unei întreprinderi mici la ei în localitate.

✅ Invităm toți cei cointeresați să aplice în formular https://forms.gle/dDGq43c9scPioc3A8 până pe 30 iunie 2021.‼️ Pentru participare la proiect vor fi selectați doar 30 de participanți în funcție de ideea de afacere și motivația acestuia de a participa.‼️✔️ Școala de vară se va desfășura fizic sau online, în funcție de evoluția pandemică în țară. În cazul desfășurării în format fizic, organizatorii își asumă toate cheltuielile de transport, cazare și alimentare a participanților.