Află despre rezultatele proiectului DeSFOsC – Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova.

În data de 26 noiembrie 2019, ora 10:00 la Centrul Republican pentru Copii și Tineret (bd. Ștefan cel Mare 169, et. 3, sala de conferințe) va avea loc Conferința de totalizare a rezultatelor proiectului – DeSFOsC.

Proiectul este organizat Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova și are ca scop: dezvoltarea capacităților instituționale ale 20 de OSC din Republica Moldova în aplicarea unor modalități inovatoare de finanțare a activităților de bază și diversificarea surselor de finanțare, până la sfârșitul anului 2019.

Cum s-au desfășurat cele 2 instruiri la tema Antreprenoriat social și Fundraising, și ce rezultate au primit participanții noștri în organizarea celor 10 campanii de fundraising, puteți alfa, fiind alături de noi.
Dacă am reușit să te intrigăm, trimite un email: fundatiafen@gmail.com, pentru a te înregistra și Te așteptăm cu drag!

Acest proiect este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.