Fundația pentru Educația Non-Formală este în căutarea celor mai activi voluntari, care doresc să se implice în organizarea Festivalului Voluntarilor 2020

Ești activ și vrei să faci parte din echipa celui mai amplu eveniment în domeniul voluntariatului? Demonstrează inițiativă și alătură-te echipei Festivalului Voluntarilor 2020.

Începând cu anul 2003 evenimentul adună anual tineri, coordonatori de voluntari, reprezentanți ai ONG-urilor, instituțiilor și companiilor, lucrători de tineret, activiști din toate regiunile țării care practică, susțin și promovează voluntariatul.

În acest an, Fundația pentru Educația Non-Formală, împreună cu 15 voluntari vor organiza un eveniment inedit, care se va desfășura în data de 5 decembrie 2020.

Domeniile de implicare a voluntarilor:

  • PR și Comunicare;
  • Asistent foto (cu propria cameră de fotografiat);
  • Logistica în timpul evenimentului.

Pentru a te alătura echipei noastre completează https://forms.gle/H3GSv2eqThLEessLA

până pe 30 septembrie 2020

Pentru detalii suplimentare puteți contacta:

Alina Beșleaga – asistent de proiect tel. 079440566,e-mail: fv2020@fen.md

Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.