Ești parte a unei instituții gazdă a activității de voluntariat, ONG sau voluntar și vrei să-ți împărtăși tuturor experiența TA în domeniul voluntariatului? Atunci Fundația pentru Educația Non-Formală te invită să participi în data de 29 noiembrie 2019 la Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului.

Activitatea se va desfășura în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO (bd. Ștefan cel Mare 169, Chișinău) și are drept scop promovarea acțiunilor de succes din segmentul voluntariat dar la nivel național dar și diseminarea practicilor de voluntariat la nivel internațional.

Forumul este organizat în cadrul proiectului „Stand Up 4 Volunteering”, care prin acțiunile sale oferă sprijin în dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor coordonatorilor de voluntari în implementarea politicilor de tineret, prin intermediul diverselor activități de abilitare profesională.
Organizatorii își asumă rambursarea cheltuielilor de drum și alimentarea participanților.


Pentru a te înregistra, completează formularul de participare din link-ul: https://forms.gle/ferREE3D165NUcqw5 până pe data de 25 noiembrie 2019, iar noi te vom contacta cu detalii.

Fii cu ochii pe noi!

Amintim că Proiectul „Stand Up 4 Volunteering”este organizat de către Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2019 al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/533209650798683/