Ești voluntar și vrei ca meritele tale să fie recunoscute? Reprezinți o instituție gazdă a activității de voluntariat, ONG sau grup de inițiativă și simți că efortul tău poate servi drept exemplu altor colegi? Sau poate faci parte din cadrul unei companii private care înțelege și susține acțiunile de voluntariat? Atunci evenimentul nostru e pentru TINE.
Fundația pentru Educația Non-Formală anunță despre lansarea proiectului „Festivalul Voluntarilor 2020”.
Evenimentul se va desfășura live pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/festivalulvoluntarilor.md/, miercuri, 12 august 2020, ora: 12:00. În cadrul Live-ului vei afla care sunt noile secțiuni, condițiile, criterii, dar și cine sunt persoanele care pot aplica la concurs anul acesta.
Printre invitații evenimentului: Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, echipa organizatorică a Festivalului- Fundația pentru Educația Non-Formală și Consiliul Coordonator al evenimentului (Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, Asociația Obștească „Asociația de Tineret Șansa”, Instituția Publică Privată Centrul Cultural Evreiesc KEDEM, Asociația Obștească „Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova”).
Amintim că Festivalul este la cea de a XVII ediție și are ca scop recunoașterea publică a meritelor voluntarilor din Republica Moldova.
Serbează „Ziua Tineretului” alături de echipa FEN. Voluntariatul este o prioritate!
Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.