Fundația pentru Educația Non-Formală solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de tipar a diferitor materiale poligrafice destinate proiectului PEACE, ce se va desfășura pe parcursul anului 2020-2021. Proiect realizat cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele financiare acordate de Fundația OAK.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai avantajoase oferte pentru prestarea serviciilor de tipărire a materialelor poligrafice. În acest sens, companiile interesate trebuie să prezinte oferte de prețuri, conform cerințelor din tabelul de mai jos.

Indicați prețul per unitate pentru următoarele produse:

Nr. Denumire produs Numărul de unități Specificații tehnice Preț total (fără TVA) Termen de realizare
1 Carnet A5 30 bucăți Material produs: materiale reciclabile Coperta cartonată, 350 grame cu printare policoloră pe o parte Numărul de foi: 50 Cu șină.    
2 Pix 3030 bucăți Material produs: materiale reciclabile Personalizate cu logo pe ele de dimensiunea 60 x 7 mm Printare policoloră    
4 Ecuson 30 bucăți Material produs: materiale reciclabile Dimensiuni 10 cm x 10 cm Grosimea cartonului: 200 grame Printare policoloră pe o parte. Ecuson cu panglică.    
5 Caiete A5 3000 bucăți Material produs: materiale reciclabile Numărul de foi: 20 Coperta cartonată, 150 grame cu printare policoloră pe o parte Cu capse.    
6 Pliant informațional proiect A4, pliat în 3 3500 bucăți Material produs: materiale reciclabile Printare policoloră pe 2 părți Pliere în 3 părți.    
7 x-stand 1.80 x 80 cm 1 bucată Printare policoloră fără stilaj.    
  Costul total    

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:

  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Oferta comercială, care va include prețurile pentru serviciile solicitate mai sus, în MDL;
  • După caz, oferta tehnică, care va descrie modul în care se propune a fi realizate unele materiale informative sau de vizibilitate sau chiar însoțite de fotografii a produselor;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Semnătura persoanei autorizate;
  • Ștampila companiei.

Data limită de depunere a ofertelor este 29 februarie 2020, ora locală 18.00. Oferta trebuie completată în limba Română şi expediată prin e-mail la adresa fundatiafen@gmail.com cu mențiunea “Ofertă de prețuri pentru servicii de tipar a materialelor poligrafice”.

Criterii de selecție a ofertantului:

  • Experiența ofertantului (companiei candidate): prezența pe piață, clienți fideli/referințe;
  • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate;

În rezultatul evaluării ofertelor, Fundația pentru Educația Non-Formală își rezervă dreptul de a selecta una sau mai multe companii care vor presta pe parcursul anului 2020 servicii de tipar a materialelor poligrafice, în baza unui contract cu o durată de 1 an.

Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare, contactați: Maria Pasat, Asistent de Proiect, mariapasat1994@gmail.com